Jag kan, jag vill, jag gör!



Det är orden vi får inpräntade i huvudet varje dag här på skolan, som vi får ställa oss upp på stolarna i klassrummet och skrika rakt ut, varje dag! Så som vi blivit introducerade och all den kunskap och enorma utvecklingen vi är med om så kan jag redan säga att jag vet att guidelivet är hur hårt som helst… men helt underbart! Vi har fått lära oss att inte vara rädda för att tro att vi kan skapa det vi önskar.

 

Här om natten ringde det i telefonen på vårt hotellrum. Min kära roomie Steffie väckte mig. Det var Emma (en av våra instruktörer) som informerade oss om att gästerna anlänt tidigare till destinationen än väntat.. vi hade alltså bara till kl 8 på morgonen att förbereda allt som måste vara klart på en resort innan gästerna anländer. Det innebar övningar HELA NATTEN! Sjukt jobbigt men med en så otrolig teamkänsla! Fyra timmar sömn efter det och sen var det igång med lektioner igen ;)



 

Min kära Roomie <3



Denna veckan har vår G-fit (fysiska träning) varit danslektioner med Tobias Karlsson från lets Dance, helt underbart =) Han följde även med oss ut och festade hela natten hehe.

 

Livet här i Spanien är verkligen helt underbart och jag har träffat helt fantastiska människor som alltid kommer finnas i mitt hjärta! Jag har aldrig varit så peppad och trott så mycket på mig själv som jag gör just nu! Vill inte ens tänka på den dagen vi ska åka hem, så ledsen man kommer bli… men självklart kommer många av oss att träffas när vi kommit hem och alltid hålla kontakten!

 


Igår hade vi vår enda lediga dag under hela utbildningen, en helt fantastisk dag på stranden för att fylla på brännan lite.. man börjar nästan se lite smått smutsig ut vid detta laget ;) Vi lever i bikini och pluggar/sover i solstolarna vid poolen varje siesta… kan det bli bättre?


Det blev också en hel del shopping igår och en härlig lunch på en uteservering!

 

Idag har vi suttit och lyssnat på en massa bolagspresentationer, träffat fritidsresor och Ung rejs, väldigt intressant! Nu sitter jag här på balkongen på mitt hotellrum, pluggar lite ”utflykt”, dricker ÄNNU EN Red bull och njuter av det fina vädret!

Steffie ligger på sängen och skriver om en åsneutflykt på Rhodos.. och somnade precis hihi. Själv fick jag Mallorca som destination =)

 

I helgen ska vi ha tre stycken examen.. kommer bli hårt men hur kul som helst! Önska mig lycka till ;)

 

 Hoppas ni har det bra alla där hemma i Sverige! Saknar er!

 

Tänk på att 90 % av alla bekymmer man går runt och tänker på aldrig blir några problem….

 

Och lev ditt liv, du är den bästa till det!




Livet i Spanien!

Heeej alla där hemma!

Nu har redan 2 veckor gått! Livet här nere är riktigt hårt, har ingen tid att sitta här egentligen men allt är helt underbart! Att bo i Spanien känns fortfarande som en dröm..

Jag har fått helt underbara kompisar <3 Min roomie Steffi är stöttaren i alla lägen ;)

Under dessa två veckorna har det hänt saker och jag har varit med om så mycket som jag aldrig någonsin skulle kunna föreställa mig.. Det går faktiskt inte riktigt att förklara för er där hemma! Man inser nu hur enkelt och lätt det vanliga livet är hemma och hur mycket man faktiskt missar när man är hemma i det vanliga vardagslivet! Det är blod, svett och tårar här på guideskolan, men en helt underbar sammahållning! Jag har verkligen the time of my life!

Ikväll hade vi cabaré inför en massa folk och det har varit en helt fantastisk dag som alla andra dagar här nere! Man är så trött att ögonen faller ihop bara man sätter sig ner, men jag hade inte velat byta bort detta för något i världen!

Vi har skoldagar mellan kl 9 på morgonen och oftast till kl 11 på kvällen.. Instruktörerna här nere talade om för oss att vi skulle upp på scenen helt oförberedda och stå där och prata om oss själv i flera minuter på ANDRA DAGEN! Det var en utmaning.. nu är det min vardag att sjunga och dansa för en massa folk ;) Hade någon sagt det till mig för två år sen hade jag bara skrattat åt ironin.... Nu finns det inget att tvivla på längre, en helt underbar känsla!
Annars är det plugg, examen, trips till Barcelona, fotbollskvällar (Pokalutdelningen till FC Barcelona på Camp nou), siesta på stranden, G-fit (en hel del träning), utmaningar varje dag så som att gå på glödande kol (600 grader varmt..inga konstigheter) och såklart en hel del utekvällar på Texas :) 


Nu har vi tagit en drink, jag och Steffi sitter här utanför lektionssalen i "Costa brava", klockan är lite efter 24.00 och det springer förbi en massa förfriskade pensionärs-turister i bara badbyxor, glitterhattar och hula hula-kjolar mot hissarna, en helt vanlig tisdagkväll i Lloret de mar alltså ;)


Saknar alla där hemma jättemycket! <3 Min familj och mina vänner <3 Ska krama er såååå hårt när jag kommer hem i sommar! 


Sov gott Sverige!


  


RSS 2.0